Fishbox iese in strada la “street food festival”

Fishbox iese în stradă la Street FOOD Festival. In perioada 7 – 10 Iulie 2016 pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca din parcul mare. Hai si savureaza mancare cu specific pescaresc!

Conceptul de Street FOOD a reușit să se afirme în întreaga lume prin ingeniozitatea vendorilor, care au creat adevărate festine culinare în aer liber, reușind să uimească publicul printr-o abordare diferită de cea a servirii standard de restaurant. Bazându- se pe această ingeniozitate, organizatorii vor profita de căldura verii şi de frumusețea străzii Aleea Stadionului, platoul Sălii Polivalente şi Parcul Central, care vor deveni un adevărat paradis culinar, unde mâncăcioșii vor putea servi de la fructe de mare la deserturi și multe alte delicatese, alături de sortimente de bere artizanală sau vinuri din cele mai alese soiuri.

Street FOOD Festival își dorește să devină un eveniment gustos și elegant, care să ofere publicului o experiență cu adevărat specială prin intermediul vendorilor prezenți la eveniment recunoscuți atât la nivel național cât și internațional, dar și prin intermediul activităților desfășurate pe tot parcursul evenimentului. Așadar, în perioada 7 – 10 Iulie, între 10:00 AM și 1:00 AM, Aleea Stadionului se va transforma în FOOD ROAD-ul din cadrul Street FOOD Festival unde vor fi prezente caravane cu

cele mai delicioase preparate, dar şi restaurante locale şi naţionale. Organizatorii pregătesc şi alte momente speciale printre care: concerte de blues și jazz, cinema outdoor, meniuri pregătite de chefi cunoscuți, Kids Zone pentru familii și copii, Pop- up Market (în cadrul căruia vor fi exupse produse gourmet cu specific internaţional, dar şi produse bio cu scopul de a încuraja și promova micii producători locali și naționali) și multe alte surprize.

“Street FOOD Festival este o experiență; este despre toți cei care știu că în spatele unui preparat impecabil se află de fapt un număr de magie, de la tehnică și până la creativitatea cu care se așează preparatele. Din acest motiv ne dorim ca lumea să înțeleagă că ceea ce noi vom oferi în luna iulie va fi un eveniment spectaculos, educativ și în același timp inedit. Ne dorim să îndrumăm oamenii să profite de savoarea de moment și să experimenteze conceptul de street food, adica preparate delicioase şi unice gătite chiar pe stradă. Am câştigat deja încrederea expozanţilor contactaţi care s-au arătat dornici să se implice, dar avem parte şi de parteneri entuziaşti care ne-au fost alături încă de la începutul proiectului precum Home Garden. De asemenea, ne sunt alături şi autorităţile locale care au fost foarte receptive la propunerea noastră şi ne-au oferit tot sprijinul pentru găsirea celor mai bune soluţii.

http://streetfoodfestival.ro/festival


Leave a Reply

Offline ! We will start taking orders in

0Hours 0Minutes 0Seconds